Alexandru Pomană

13346169_10209989274312932_5779458790603595593_oAlex Pomană, Friends \ TBWA
Facebook

1. Cafea sau ceai?
Nu beau cafea. Dar deloc. Și nici ceai. Sunt în categoria oamenilor care asociază ceaiul cu răceala, dar sunt conștient că pierd ceva aici, și la ceai, și la cafea, deci poate mă apuc mai la bătrânețe.

Locuri favorite?
Locurile unde nu se bea preponderent ceai sau cafea?

2. Bere sau vin?
Dacă răspundeam acum trei luni, ziceam bere.
Acum, după lunile de vară, votez clar cu vinul.

Locuri favorite?
În cartier, la terasa 37-39. Este locul în care consum cel mai des, cu oameni dragi, cu vin rece, alb sau rose. Plus gheață. Și mai servesc des la o terasă în Obor.

3. Felul de mâncare preferat? De ce?
Mâncarea mea preferată din toată lumea și din toate locurile din lume este Stimco Cotto și se găsește la Trattoria Verdi. Mai nou am o relație specială și cu cotletul cu hribi de la Primus. Alteori e rața pe varză de la Pescăruș. Sunt zile făcute să existe pentru coastele de la Energiea. Câteodată este burgerul de la Switch.eat. Foarte bună este și ciorba de potroace cu curcan de la Gambrinus. Sau Adana Kebap de la Ali-Baba. Și cotletele de berbecuț de la Zavat. Toate sunt mâncăruri ușoare, de vară.

Locuri favorite?
Cele amintite mai sus.

4. Locul favorit din București? De ce?
Este un loc în Herăstrău unde mă opresc și lucrez destul de des, cu o foaie și un creion în mână. Se intră pe o ușă secretă și, odată ajuns acolo ești întrebat de paznicul cu pumnul greu dacă ai spus cuiva despre locul respectiv. Deci nu pot să spun.

5. Locul favorit sau de activități în weekend? De ce?
La mare. 100 de motive.

6. Cel mai bun desert din București?
Era la un moment dat cheesecake-ul de la Primus, dar nici nu știu dacă îl mai au. Bine că mi-am adus aminte de el, mulțumesc că m-ați întrebat. Mai mănânc prin diverse locuri desertul care este un fel de brownie cu interior de ciocolată fierbinte, lângă care avem înghețață. Desert care, între noi fie vorba, cred că este un inventat de doctorii stomatologi.

7. Cel mai bun loc pentru o întâlnire romantică?
Habar nu am. Eu cu doamna mea ne simțim bine în locurile noastre, care nu-s puține și nu au ceva special în afară de faptul că ne fac să ne simțim bine. Deci au fix ce trebuie.

8. Cel mai potrivit loc pentru o discuție de afaceri?
Stadio. Sau Social 1. Mi se par locurile ideale pentru o glumă, dar și pentru o strângere de mână cu un client/partener. Adică au ceva serios în ele, fără să se ia prea în serios.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *