Irina Achim

14303956_10154371516145211_800933365_oCine ești și cu ce te ocupi?
Irina, fostă Achim, dar tot așa mă veți găsi pe Internet. În buletin am numele nou, Popa-Alexandru. Sunt project manager la restograf.ro, wizard of oz la business-ul meu și al soțului, Frizzante Ride. Și mai fac câte ceva, tot în domeniu, tot cu scris, tot cu învârtit de vorbe.
FacebookLinkedInInstagram

De când mă știu, îmi place să vorbesc cu oamenii. Așa că tot ce-am făcut până acum a implicat socializare, în online, dar și foarte mult în offline. Așadar, am fost pe la diverse site-uri care vorbesc cu oamenii și le recomandă lucruri mișto: revista Ambition (în facultate), metropotam.ro, mixtopia.ro și acum restograf.ro.

Ultimele 3 au trasat și direcția de food&drinks, domeniu în care am făcut scufundări și mai adânci când am lansat proiectul personal (și al soțului), Frizzante Ride, biciclete cu prosecco&frizzante draft, dar și cocktail-uri yummy.

1. Cafea sau ceai?
Cafea, oricând. Cât mai bună, nu “poșircă” de la tonomat sau filtru. Și neapărat puțin lapte.

Locuri favorite?
Cafea din-asta bună am băut în Cluj mai mult decât în București. Dar să facem un top 4 din capitală:
1. Coftale
2. m60
3. Manufaktura
4. Orygyns

2. Bere sau vin?
Din prisma Frizzante Ride ar trebui să răspund vin. Dar I’m a beer girl, I love beer! 😉

Locuri favorite?
Modelier, J’ai Bistrot, Energiea, Lokal

3. Felul de mâncare preferat? De ce?
Sunt o fată simplă în ceea ce privește mâncarea. Un burger, o pizza, o salată și sunt bine. Dar mă mai lovește și pofta de creveți sau de ceva mai simandicos. Și atunci merg la ai mei și le dau comanda înainte 😛

Locuri favorite:
Modelier pentru burgeri. Pizza bună am găsit de curând la Borgo Margherita și mi-a mai plăcut și cea de la Da Lorenzo sau Unico Vero. Simbio pentru mic dejun și salate. Form Fusion servesc niște frigărui de berbecuț cu un sos de fistic și humus, ne-bu-ni-eeeee! Pentru chestii generale, mainly italian, am mâncat bine la Trattoria Fresca.

4. Locul favorit din București? De ce?
Modelier – my second house, locul meu preferat unde am găsit oameni super tari, unde am băut beri, Aperoale și altele, dar toate însoțite de povești și amintiri, și tot aici e locul unde am mâncat cei mai buni burgeri.

5. Locul favorit sau de activități în weekend? De ce?
Simbio – pentru că mi-e drag tare locul ăsta, pentru că au o curte superbă și pentru că de aici îți începi diminețile altfel. Apoi noul Expirat de la Halele Carol, pentru socializare și pentru șansele de a te întâlni cu cineva cunoscut cum se întâmpla pe Motoare

6. Cel mai bun desert din București?
Ecler de la French Revolution. Oricare, nu contează.
Și mai există o cofetărie într-un Kaufland, La Coana Mare, unde au cele mai zemoase și cele mai bune amandine; o, Doamne! Și-ar mai fi și un desert la cupă de la Cremeria Emilia.

7. Cel mai bun loc pentru o întâlnire romantică?
Astrodom, clar. Ai rooftop, ai luminițe, ai un cartier mișto de tot pe care îl vezi de la înălțime, ai tot setup-ul pentru o întâlnire romantică.

8. Cel mai potrivit loc pentru o discuție de afaceri?
Gram Bistro: e central, are un design cool, dar nu prea hipsteresc, e fix în mijlocul acțiunii la Piața Victoriei, aici la prânz e mereu vânzoleală, pare potrivit să începi să “talk business”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *