Sebastian Bucur

FotoUnion-4256Sebastian Bucur – freelancer
Ground Zero Beer, Lovelty
Facebook
Instagram

Cine ești și cu ce te ocupi?
Sunt un freelancer ocupat cu tot felul de proiecte care mai de care mai mișto.
Restul timpului îl împart cu Jazz, prietenul meu metis de Vizsla cu Labrador.

1. Cafea sau ceai?
Cafea. Specialty Coffee obligatoriu.

Locuri favorite?
Bloom Specialty Coffee. Steam Coffee Shop. T-Zero Coffee Shop. Origo. Two Minutes. Orygyns. În funcție de cheful și dispoziția cu care mă trezesc dimineața.

2. Bere sau vin?
Bere. Dar berea tre’ să fie artizanală. Obligatoriu.

Locuri favorite?
Ground Zero Beer Garden. Beer O’Clock. Bar A3. Happy Pub. Acasă, unde jumătate din frigider e plin cu beri artizanale cumpărate de la prietenii mei din Sofia (KANAAL)

3. Felul de mâncare preferat? De ce?
Sunt un gurmand căruia îi place mâncarea simplă dar extraordinară. Mă dau în vânt după Supa Minestrone și după Tagliata de Vită cu Ciuperci Porcini și Ulei de Trufe sau după Tagliatelele cu Ton și Zucchini de la Unico Vero. A, și era să uit: deserturile de casă pe care le găsești aici sunt megagigaomnomnom! Cremșnit, Tort de ciocolată, Pavlova… hai că-mi plouă-n gură! Ador AOP-ul delicios și cea mai bună pizza din București pe care le face doar nea Nick (- cine nu îl știe pe nea Nick să îmi trimită un mesaj pe privat) Mă mânjesc cu plăcere până la coate cu sandwich-ul Reuben și cu Poire Tatin de la Beautyfood.

Locuri favorite?
Unico Vero, Beautyfood, la nea Nick 😉

4. Locul favorit din București? De ce?
Unico Vero, pentru mâncare – are același gust de 13 ani de când mănânc acolo

5. Locul favorit sau de activități în weekend? De ce?
Ground Zero Beer Garden. Pentru că băieții ăștia produc în studio-ul lor de bere artizanală, cea mai bună bere craft din România >>> Ratebeer.com/beer/country/Romania

6. Cel mai bun desert din București?
Tortul de ciocolata și Cremșnitul de la Unico Vero

7. Cel mai bun loc pentru o întâlnire romantică?
Grădina Unico Vero

8. Cel mai potrivit loc pentru o discuție de afaceri?
Oriunde există în același timp: cafea de specialitate, măcar un sortiment de bere artizanală și ceva delicios de mâncare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *